Koe viinit pöllöwaarissa

VALIKOITUJA VIINEJÄ

Sesonkeja ja ruokalistaa mukaillen valitsemme viinit, joilla on jokaisella oma tarinansa kerrottavanaan. Alati elävä valikoimamme koostuu niin klassisista kuin uuden suunnan eurooppalaisista viineistä. Suurin osa viineistä on valmistettu luonnonmukaisesti, kestävän kehityksen ehdoin.

 

VIINIBAARI

ELEGANTTI, RAUHALLINEN JA TUNNELMALLINEN. TUOTTEITA, JOILLA ON SINULLE TARINA.

Viinibaarissa voit nauttia mielenkiintoisia viinejä, kotimaisia pienpanimo-oluita ja cocktaileja tai vaikka ruokailla rennosti. Viinibaarimme laadukkaat tuotteet ja kaupungin asiantuntevin palvelu saavat sinut rentoutumaan. Tule ennen illallista tai teatteria tai sen jälkeen. Tai piipahda muuten vaan ja koe uutta unohtumattomassa miljöössä!

VIINIPIHA KUTSUU NAUTTIMAAN

"Rauhallisella sisäpihallamme sijaitsee hurmaava Viinipihamme, joka on avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään sään salliessa. Nautinnollinen kesäaamiainen, lounas, lasillinen, raikas cocktail, illallinen – koe ne kaikki vehreällä Viinipihallamme ja nauti palvelustamme. Lämpimimpään aikaan suosittelemme tekeämään varauksen, että varmasti mahdut ruokailemaan illalla."

TASTINGIT


 

YLITÄMME ODOTUKSET

Olemme suunnitelleet valmiita kiehtovia tasting-kokonaisuuksia, joista voit valita mieleisesi. Viinimestarimme räätälöi mielellään myös juuri sinun tilaisuutesi sopivan tastingin.

RIEDEL-TASTING

Kevyt, vajaan tunnin mittainen tasting, esimerkiksi ennen illallista. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Sisältää 4 viiniä, joista 2 valkoviiniä ja 2 punaviiniä. Pääset maistelemaan neljää eri rypäleestä valmistettua viiniä ja koet käytännössä, miten oikeanlainen viinilasi muuttaa viinin makua.

47 €/HLÖ, 4–35 HLÖÄ

PERSOONALLISET KUOHUVIINIT

Kuohuviinitasting. Maistelun aikana selviää, kuinka kuplat oikein syntyvät ja miten kuohuviinityylit eroavat toisistaan. Pääset maistamaan kolmea erityylistä kuohuviiniä ja annamme myös vinkkejä erilaisten kuohuviinien tarjoiluun ja käyttöön ruokajuomana. Kesto 1,5–2 h.

65 €/HLÖ, min 6 HLÖÄ

SULOISET SAMPPANJAT

Samppanjatasting. Maistelun aikana pääset tutustumaan samppanjan historiaan, ominaispiirteisiin valmistukseen ja nykytilanteeseen. Pääset maistamaan neljä erityylistä samppanjaa. Saat myös vinkkejä sopivista ruuista erityylisille samppanjoille. Teemme mielellämme myös ehdotuksen menusta samppanjoiden ympärille. Kesto 1,5–2 h.

95 €/HLÖ, min 6 HLÖÄ

VIINI JA SUKLAA

Kevyt, tunnin mittainen tasting. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Kolme erilaista viiniä ja suklaata. Tastingissä selviää, miten kaakaopitoisuudeltaan erilaiset suklaat toimivat erilaisten viinien kera.

47 €/HLÖ 4 - 35 HLÖÄ

VIINI JA JUUSTO

Kevyt, tunnin mittainen tasting. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Kolme erilaista viiniä ja juustoa. Tastingissä selviää, miten erilaiset herkuttelujuustot toimivat erilaisten viinien kera.

52 €/HLÖ 4 - 35 HLÖÄ

DRINKKIKOULU

Noin tunnin mittainen drinkkikoulutus, jossa pääset myös itse tekemään juomasi. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Baarimestarin opastuksella pääset tutustumaan valitsemiisi alkoholijuomiin ja tekemään mieleisiä juomasekoituksia.
Koulutuspalkkio 120,00 € + juomat kulutuksen mukaan.

 

MOCKTAILKOULU

Noin tunnin mittainen drinkkikoulutus, jossa pääset myös itse tekemään juomasi. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Baarimestarin opastuksella pääset tutustumaan alkoholittomien juomasekoitusten maailmaan ja mahdollisuuksiin ja tekemään mieleisiä mocktailjeja.
Koulutuspalkkio 120,00 € + juomat kulutuksen mukaan

OLUT TASTING

Tastingissa maistellaan kolme erilaista pienpanimo-olutta ja keskustellaan muun muassa myös ruuista, jotka toimivat oluiden kanssa.

37 €/HLÖ 4 - 35 HLÖÄ