Koe viinit pöllöwaarissa

VALIKOITUJA VIINEJÄ

Sesonkeja ja ruokalistaa mukaillen valitsemme viinit, joilla on jokaisella oma tarinansa kerrottavanaan. Alati elävä valikoimamme koostuu niin klassisista kuin uuden suunnan eurooppalaisista viineistä. Suurin osa viineistä on valmistettu luonnonmukaisesti, kestävän kehityksen ehdoin.

VIINIBAARI AVOINNA MA–LA KLO 11–24

NAUTINNOLLISIA VIINIHETKIÄ TOIVOTTAVAT:

Sommelier Sami Tiitto & ravintolapäällikkö Ulla Häkkinen

VIINIBAARI

ELEGANTTI, RAUHALLINEN JA TUNNELMALLINEN. TUOTTEITA, JOILLA ON SINULLE TARINA.

Viinibaarissa voit nauttia mielenkiintoisia viinejä, kotimaisia pienpanimo-oluita ja cocktaileja tai vaikka ruokailla rennosti. Viinibaarimme laadukkaat tuotteet ja kaupungin asiantuntevin palvelu saavat sinut rentoutumaan. Tule ennen illallista tai teatteria tai sen jälkeen. Tai piipahda muuten vaan ja koe uutta unohtumattomassa miljöössä!

Kuva: Maria Markus, Mediatalo Keskisuomalainen

VIINIPIHA KUTSUU NAUTTIMAAN

"Rauhallisella sisäpihallamme sijaitsee hurmaava Viinipihamme, joka on avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään sään salliessa. Nautinnollinen kesäaamiainen, lounas, lasillinen, raikas cocktail, illallinen – koe ne kaikki vehreällä Viinipihallamme ja nauti palvelustamme. Lämpimimpään aikaan suosittelemme tekeämään varauksen, että varmasti mahdut ruokailemaan illalla."

Viinitasting


 

YLITÄMME ODOTUKSET

Olemme suunnitelleet valmiita kiehtovia tasting-kokonaisuuksia, joista voit valita mieleisesi. Viinimestarimme räätälöi mielellään myös juuri sinun tilaisuutesi sopivan tastingin.

RIEDEL-TASTING

Kevyt, vajaan tunnin mittainen tasting, esimerkiksi ennen illallista. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Sisältää 4 viiniä, joista 2 valkoviiniä ja 2 punaviiniä. Pääset maistelemaan neljää eri rypäleestä valmistettua viiniä ja koet käytännössä, miten oikeanlainen viinilasi muuttaa viinin makua.

45 €/HLÖ, 4–35 HLÖÄ

PERSOONALLISET KUOHUVIINIT

Kuohuviinitasting. Maistelun aikana selviää, kuinka kuplat oikein syntyvät ja miten kuohuviinityylit eroavat toisistaan. Pääset maistamaan neljää erityylistä kuohuviiniä ja annamme myös vinkkejä erilaisten kuohuviinien tarjoiluun ja käyttöön ruokajuomana. Kesto 1,5–2 h.

75 €/HLÖ, 6 HLÖÄ

SULOISET SAMPPANJAT

Samppanjatasting. Maistelun aikana pääset tutustumaan samppanjan historiaan, ominaispiirteisiin valmistukseen ja nykytilanteeseen. Pääset maistamaan neljä erityylistä samppanjaa. Saat myös vinkkejä sopivista ruuista erityylisille samppanjoille. Teemme mielellämme myös ehdotuksen menusta samppanjoiden ympärille. Kesto 1,5–2 h.

95 €/HLÖ, 6 HLÖÄ

LUMOAVAT LUOMUVIINIT

Luomuviinitasting. Maistelussa selviää, miten luomu- ja biodynaamisesti viinit eroavat tavanomaisesti tuotetuista viineistä. Pureudumme viinien viljelyyn ja valmistukseen. Pääset maistamaan kaksi puna- ja valkoviiniä, joista yksi on myös viinimaailmaa puhuttava alkuviini. Kesto 1,5–2 h.

75 €/HLÖ, 6 HLÖÄ