PARSAA JA HUIPPUSAMPPANJOITA PÖLLÖWAARISSA

Rakastatko parsaa ja hyvää juomaa sen kanssa? Hyvä, niin mekin.

Päätimme saada vähän säpinää kevääseen, sillä perjantaina 18.5. Pöllöwaarissa klo 18.00 alkaen järjestetään teemaillallinen, johon mahtuu vielä mukaan. Keittiömestarimme Sami Sorvoja on loihtinut huippusamppanjoitten ympärille herkullisen menun, jossa parsa on pääosassa. Illan vetää ammattitaidostaan ja loistavasta, rennosta esiintymisestään tunnettu viinimestarimme Sami Tiitto. Luvassa rajatun saatavuuden herkkuja, mm. Krugin 2004 vuosikerran samppanjaa.

Ilmoittaudu sähköpostilla info@hotelliyopuu.fi tai puhelimitse 014 333 900.

Menu
Vihreää parsaa, tyrnihollandaisekastiketta ja punasipulia

Parsakeittoa, Viskilän kukonpojan rintaa ja lehtipersiljaa

Roseepaistettua vasikanfileetä, valkoista parsaa, varhaisperunaa ja salottisipulia

Raparperisorbettia, paahdettua valkosuklaata ja kauracrumblea

Illallisen hinta 135 € /hlö, sisältäen menun ja viinit. Illallisen voit hankkia myös lahjaksi verkkokaupastamme, ilmottauduthan illalliselle kuitenkin etukäteen.

Kasvava Yöpuu Yhtiö Oy etsii joukkoonsa myynnin osaajaa!

Kasvava Yöpuu Yhtiö Oy etsii joukkoonsa myynnin osaajaa!

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Lue asiakaslehtemme sähköisenä

Yhtiömme juhlavuoden kunniaksi teimme lehden, jonka voit lukea sähköisena täältä

Lue lisää

Pöllöwaarin kilpaperinteille jatkaja: Suvi

Tutustu uuteen työntekijäämme!

Lue lisää

Tammikuussa herkutellaan blineillä!

Tutustu uuteen kauden menuumme, jossa maistuu talvi!

Lue lisää