PARSAA JA HUIPPUSAMPPANJOITA PÖLLÖWAARISSA

Rakastatko parsaa ja hyvää juomaa sen kanssa? Hyvä, niin mekin.

Päätimme saada vähän säpinää kevääseen, sillä perjantaina 18.5. Pöllöwaarissa klo 18.00 alkaen järjestetään teemaillallinen, johon mahtuu vielä mukaan. Keittiömestarimme Sami Sorvoja on loihtinut huippusamppanjoitten ympärille herkullisen menun, jossa parsa on pääosassa. Illan vetää ammattitaidostaan ja loistavasta, rennosta esiintymisestään tunnettu viinimestarimme Sami Tiitto. Luvassa rajatun saatavuuden herkkuja, mm. Krugin 2004 vuosikerran samppanjaa.

Ilmoittaudu sähköpostilla info@hotelliyopuu.fi tai puhelimitse 014 333 900.

Menu
Vihreää parsaa, tyrnihollandaisekastiketta ja punasipulia

Parsakeittoa, Viskilän kukonpojan rintaa ja lehtipersiljaa

Roseepaistettua vasikanfileetä, valkoista parsaa, varhaisperunaa ja salottisipulia

Raparperisorbettia, paahdettua valkosuklaata ja kauracrumblea

Illallisen hinta 135 € /hlö, sisältäen menun ja viinit. Illallisen voit hankkia myös lahjaksi verkkokaupastamme, ilmottauduthan illalliselle kuitenkin etukäteen.

Elokuussa maistellaan kesän kypsyttämiä makuja

Ravut, sienet, kyyhky, vadelma, kesän kypsyttämät kasvikset ja monet muut sesongin raaka-aineet löydät uudelta listaltamme. Kauden menussa ne ovat korostetusti esillä.

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Mysteeri-illallinen Pöllöwaarissa

3 tuntia – 3 ruokalajia, 8 hahmoa ja 1 mysteeri.

Lue lisää

Rapuaika Pöllöwaarissa

Lämpimän kesän kypsyttämät ravut nyt herkullisimmillaan, tilaa herkutteluhetkesi kolme arkipäivää ennen

Lue lisää