Kauden menu Pöllöwaarissa
(4. - 13.2.2019)

Alkuruoka: Hiillostettua siikaa ja punajuurta, smetana ja mäti

Sokeri-suolaamme siikafileet ennen hiillostamista, mikä antaa tälle hienolle raaka-aineelle sen upean maun.

Väliruoka: Savumadekeittoa ja tilliä

Juuri nyt on madekausi parhaimmillaan! Herkullinen kevyen savuinen madekeitto on pehmeän kermainen ja pitkä haudutusaika tekee siitä jopa hieman kinuskisen maultaan.

Pääruoka: Poroa kahdella tapaa ja villivahveroa, valkoherukka, lehtikaali

Saimme tänä vuonna Hannu Lahtelalta Sallan villiporoa, sekä herkullisen mureaa paahtopaistia ja poron niskaa, jotka molemmat löytyvät kauden menun pääruuasta. Paahtopaisti on valmistettu roseeksi ja niska on hautunut pitkään kypsän meheväksi.

Jälkiruoka: Mustikka-maitojäätelöä, kuusenkerkkää, ruis, sitruunamelissa

"Annoksen innoittajana oli perisuomalainen mustikkakukko. Paahdamme rukiinjyviä ja teemme jäätelölle pehmeän kermaisen kastikkeen. Annokseen metsäisyytä tuo viime keväänä keräämämme kuusenkerkkä."

 

Menu 69,00 I Sommelierin suositusviinit 43,00 I Alkoholiton juomapaketti 24,00

Pöytävaraukset info@hotelliyopuu.fi, kotisivuiltamme tai numerosta 014 333 900. Lämpimästi tervetuloa!

 

Pääsiäisen poikkeusaukiolot

Hotelli Yöpuu ja ravintola Pöllöwaari ovat suljettuina pääsiäisen ajan

Lue lisää

Vappu ja äitienpäivä Pöllöwaarissa

Pöllöwaarin vappu- ja äitienpäivälounaissa maistuu kevät!

Lue lisää