VIINITASTINGEISTÄ TAPAKOULUTUKSEEN JA SUKLAIDEN, JUUSTOJEN TAI OLUIDEN MAISTELUUN

Meillä Yöpuu Yhtiössä on mahtava valikoima erilaisia aktiviteetteja, joiden väliltä valita. Valitse mieleinen paikka aktiviteetillesi ja ota yhteyttä myyntipalveluumme joko sähköpostilla myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse +358 (0) 14 333 911.

PERSOONALLISET KUOHUVIINIT 65 €/HLÖ, min 6 HLÖ

Kuohuviinitasting. Maistelun aikana selviää, kuinka kuplat oikein syntyvät ja miten kuohuviinityylit eroavat toisistaan. Pääset maistamaan kolme erityylistä kuohuviiniä ja annamme myös vinkkejä erilaisten kuohuviinien tarjoiluun ja käyttöön ruokajuomana. Kesto noin 1,5 h
paikka: kokous-ja juhlatila Kerkkä, Verso Baarin sisäterassi tai ravintola Pöllöwaari

SULOISET SAMPPANJAT, 95 €/HLÖ, min 6 HLÖ

Samppanjatasting. Maistelun aikana pääset tutustumaan samppanjan historiaan, ominaispiirteisiin valmistukseen ja nykytilanteeseen. Pääset maistamaan neljä erityylistä samppanjaa. Saat myös vinkkejä sopivista ruuista erityylisille samppanjoille. Teemme mielellämme myös ehdotuksen menusta samppanjoiden ympärille. Kesto 1,5–2 h.
paikka: kokous-ja juhlatila Kerkkä tai ravintola Pöllöwaari

VIINI JA SUKLAA 45 € / hlö

Kevyt, tunnin mittainen tasting. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Kolme erilaista viiniä ja kolme suklaata. Tastingissä selviää, miten kaakaopitoisuudeltaan erilaiset suklaat toimivat erilaisten viinien kera.
paikka: kokous-ja juhlatila Kerkkä, Verso Baarin sisäterassi tai ravintola Pöllöwaari

VIINI JA JUUSTO 50 € /HLÖ

Kevyt, tunnin mittainen tasting. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Kolme erilaista viiniä ja kolme juustoa. Tastingissä selviää, miten erilaiset herkuttelujuustot toimivat erilaisten viinien kera.
paikka: kokous-ja juhlatila Kerkkä, Verso Baarin sisäterassi, ravintola Pöllöwaari

RIEDEL-TASTING 45 € / hlö

Kevyt, vajaan tunnin mittainen tasting, esimerkiksi ennen illallista. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Sisältää 4 viiniä, joista 2 valkoviiniä ja 2 punaviiniä. Pääset maistelemaan neljää eri rypäleestä valmistettua viiniä ja koet käytännössä, miten oikeanlainen viinilasi muuttaa viinin makua.
paikka: ravintola Pöllöwaari

GIN TASTING

Noin tunnin mittainen drinkkikoulutus, jossa pääset myös itse tekemään juomasi. Soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Baarimestarin opastuksella pääset tutustumaan ginien maailmaan ja tekemään mieleisesi gin tonicin, haluamillaan mausteilla ja toniceilla. Kolme erilaista giniä, kolme tonicia, erilaisia mausteita. Koulutuspalkkio 120,00 euroa + juomat kulutuksen mukaan.
paikka: ravintola Pöllöwaari tai kokous- ja juhlatila Kerkkä

OLUTTASTING 35 € / hlö, MIN 4 hlöä

Maistellaan baarimestari-sommeliere Elisa Närhen johdolla kolme erilaista pienpanimo-olutta ja keskustellaan myös ruuista, jotka toimivat oluiden kanssa.
paikka: kokous-ja juhlatila Kerkkä, Verso Baarin sisäterassi, ravintola Pöllöwaari

ETIKETTIKOULUTUS, MIN 4 hlöä

Tapa- ja etikettitietoutta lounaan tai illallisen yhteydessä. Kouluttajana toimii Suomen ainoa tarjoilun MM-kultamitalisti, hovimestari Miia Sironen. Koulutuspalkkio 150,00 euroa.
paikka: ravintola Pöllöwaari

VERSON JA PÖLLÖWAARIN LOUNAISTA 1€ HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!

Lue lisää