Kesän kypsyttämistä raaka-aineista luovia ja maistuvia makuyhdistelmiä.

Keittiömestarimme Sami Sorvoja on suunnitellut uudelle 5.8. vaihtuvalle listalle roppakaupalla sesongin raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Luottosienestäjämme poimimat sienet, keskisuomalainen lakka, lähivesien kala ja sesongin lintu kyyhky löytyvät loppukesän listaltamme.

Tutustu ruokalistaamme ja varaa pöytä loppukesän maistuvimmalle illalliselle! Menut ovat kauden menua lukuun ottamatta voimassa 5.8 - 28.9.  Kauden menu noudattaa sesonkien vaihtelua ja vaihtuu tiuhempaan.

Avaamme Pöllöwaarin tiistaina 2.6. klo 16

Poikkeusolojen jälkeen avaamme ravintolamme uusin kesäisin menuin

Lue lisää

Nyt suositaan suomalaisuutta!

Lahjakorttikaupastamme hankit suomalaiset hemmottelulahjakortit tarjoushinnoin 19.5. - 31.5.

Lue lisää

TIEDOTE YÖPUU YHTIÖN ASIAKKAILLE HOTELLI VERSON, VERSO BAARI & KEITTIÖN, HOTELLI YÖPUUN JA RAVINTOLA PÖLLÖWAARIN AVAUKSESTA

Lue lisää