Pöllöwaari on mukana saksalaisia valko- ja punaviinejä ylistävässä Riesling & Spätburgunder-viikoissa. Yhdistämme saksalaisiin viineihimme tietysti parsaherkkuja, kuten sesonkiin sopii. Luvassa on siis paljon saksalaisia viinejä laseittain, niin valkoisia kuin punaisia.

Viikot huipentuvat viinintekijäillalliseen, jolloin saamme Saksan tärkeimmältä parsa-alueelta Pfalzista vieraan, Wehrheimin viinitilalta. Viinintekijäillallinen on keskiviikkona 22.5. klo 18.

Ilmoittaudu nyt info@hotelliyopuu.fi tai soita 014 333 900.

Menu ja viinit

Sekt Rosè Brut 2016

VALKOISTA PARSAA JA SITRUSHOLLANDAISEA
sitruunamelissa, retiisi
Muskateller 2018


KARITSAN KATEENKORVAA JA KARHUNLAUKKAA
vihreä parsa
Kastanienbusch Riesling Grosses Gewächs 2017


PAAHDETTUA ANKANRINTAA JA MUSTIKKAA
salottisipuli, siitakesieni
Spätburgunder 2016


VALKOSUKLAA JA RAPARPERI
kaura, vanilja
Kastanienbusch Riesling Auslese 2015

Menu 65,00 I Viinit menulle 50,00

Viinintekijäillallinen Pöllöwaarissa 22.5. klo 18

Saksan Pfalzista saapuu Franz Wehrheim Pöllöwaariin. Sovitamme parsaherkut tilan huippuviineihin upealla illallisella.

Lue lisää

Viinipihan avajaiset

Tunnelmoi kesäisellä Viinipihalla ja nauti kesän mauista ja musiikista

Lue lisää