TÄNÄ KEVÄÄNÄ SUOSITAAN SUOMALAISUUTTA!

Nyt kannattaa hyödyntää verkkokauppamme hurmaavat lahjakorttitarjoukset, jotka ovat voimassa 19.5. - 31.5.2020. Olemme nostaneet huikein tarjoushinnoin lahjakorttikauppaamme upeita kotimaisia raaka-aineita hyödyntäviä suosikkituotteitamme, Verson suomalaisen aamiaisen, Pöllöwaarin Suomi-menun ja nämä yhdistävän Staycation- hotellipaketin, joka sisältää lisäksi majoituksen hotelli Versossa. Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä.

HOTELLI VERSON SUOMALAINEN AAMIAINEN 30 € /2HLÖ (OVH. 46 €)

Ilahduta kevään juhlijaa, uutta ylioppilasta, kiitä opettajaa tai vaikka itseäsi Verson aamiaisella! Suomalaisista, rehellisistä ja aidoista raaka-aineista rakkaudella valmistettu aamiainen on taatusti mieleinen lahja.

PÖLLÖWAARIN SUOMI-MENU 100 € / 2HLÖ (OVH. 120 €)


Ravintola Pöllöwaarin kotimaisista, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettu kolmen ruokalajin Suomi-menu. Menun sydämenä on aina tuore, kotivesiemme järvikala. Lähellä toimivien lihantuottajien raaka-aineet pääsevät loistamaan alkuruuissa ja metsiemme marjat usein jälkiruuissa. Käytämme ainoastaan luottopoimijoita sieniemme ja marjojemme kerääjinä, jolloin korkea laatu säilyy.

VERSON STAYCATION HOTELLIPAKETTI 180 € / 2HLÖ (OVH 220 €)


Versossa kaikki on lähellä kävellen, nautitpa sitten shoppailusta, kulttuurista, museoista tai haluat lähteä kokeilemaan vaikka melontaa läheiselle järvelle.
Kippistä kotimaan lähilomalle ja varaa nyt oma staycation hotelli Versossa, johon yhdistyy kaupungin parhaan ravintolan, Pöllöwaarin kolmen ruokalajin kotimaisia raaka-aineita kunnioittava Suomi-menu.

Hotellipaketti sisältää:
Yöpymisen kahden hengen standard huoneessa hotelli Versossa
Kolmen ruokalajin Suomi-menun ravintola Pöllöwaarissa
Verson suomalaisen aamiaisen
Asukassaunojen käytön

Suuntaa siis ostoksille kauppaamme TÄSTÄ

VERSON & PÖLLÖWAARIN YSTÄVÄNPÄIVÄN HERKKUKASSI

Ystävänpäivän, Take Away- herkkukassi kahdelle!

Lue lisää

YSTÄVÄNPÄIVÄN ERIKOISTARJOUS - KAHDEN KESKEN MAJOITUSPAKETTI HOTELLI YÖPUUSSA

Hemmottele kumppaniasi tai rakasta ystävääsi Ystävänpäivänä!

Lue lisää

MAJOITU TARJOUSHINNOIN TALVILOMILLA HOTELLI YÖPUUSSA!

Hyödynnä hotellitarjouksemme talvilomaviikoilla 8 - 10 (22.2.-11.3.2021)

Lue lisää

Koe Grande Menu Pöllöwaarissa 29. - 30.1.

Perjantaina on vielä pöytiä vapaana! Pöllöwaarin Grande Menu on kahdeksan ruokalajin kokonaisuus yllätyksellisesti toteutettuna, joka on tarjolla vain yhtenä viikonloppuna tammikuun lopulla.

Lue lisää