Taste of Game – tarjolla erikoismenu ja ohjelmallinen illallinen!

Herkullinen menu on tarjolla koko viikonlopun ravintolan aukioloaikoina perjantaina 16.2. klo 16 alkaen ja lauantaina klo 13 alkaen.

Taste of Game -menu

Hiillostettua siikaa, mätiä, fenkolia ja piimäkastiketta

***

Paahdettua merihanhenrintaa, palsternakkaa, lehtipersiljaa ja sipuli-lintuliemi

***

Peuraa kahdella tapaa, juuriselleriä, hopeasipulia ja tummaa puolukkakastiketta

***

Tyrnijäädykettä, kaurakeksiä, porkkanaa ja lämmintä kinuskia


Menu 69 € I Suositusjuomat menulle 45 €


Ohjelmallinen illallinen

Perjantaina 16.2. klo 18 illallisella on mukana myös liuta vierailijoita. Tapahtuma järjestetään yhdessä Suomen Metsästäjäliiton Keski-Suomen piirin kanssa.

Illallisella on alan huippuosaajia vierailemassa ja kertomassa omasta erikoisosaamisestaan:
Jani Nuijanmaa, Suomen Metsästäjäliiton Keski-Suomen pj,
Juha Manninen, paikallinen kalastaja-metsästäjä,
sekä palkitut Ägräs Distillery Tap Room ja Fiskarsin Panimo!

Varaa paikkasi perjantain tapahtumaan puhelimitse 014 333 900 tai sähköpostitse info@hotelliyopuu.fi

Mukaan mahtuu vain 34 ensimmäistä, paikkoja jäljellä rajoitetusti!

Lämpimästi tervetuloa!

TasteofGame-FullHD

Good France - ranskalaisia herkkuja Pöllöwaarissa!

2000 ravintolaa, 2000 eri toteutusta, 5 maanosaa ja tuhansia intohimoisia hyvän ruuan ystäviä niitä nauttimassa. Nyt jo neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma, jossa olemme toista kertaa mukana.

Lue lisää

Keittiömestarimme Sami Sorvoja

Keittiömestarin asemaan kesällä siirtynyt Sami Sorvoja esittäytyy

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Mysteeri-illallinen Pöllöwaarissa

3 tuntia – 3 ruokalajia, 8 hahmoa ja 1 mysteeri.

Lue lisää

Pöllöwaarissa maistuu talven sesonkiherkut

Pöllöwaarissa maistuu helmi-maaliskuussa talven maut

Lue lisää

Työntekijämme Eveliina Paananen

Tutustu Pöllöwaarin Eveliinaan, joka valmistautuu Vuoden Tarjoilija -kilpailuun

Lue lisää