LAITILA COMES TO JYVÄSKYLÄ 7.-8.2. VERSOSSA JA PÖLLÖWAARISSA!

 Yrittäjämme Katriina Pilppula juhlistaa 20-vuotista ”taitelijan uraa” Laitila comes to Jyväskylä- viikonlopulla helmikuun 7.-8. päivä.

Vaikka Katriina on lähtenyt jo kymmeniä vuosia sitten synnyinseudultaan Laitilasta, ei Laitila, saati sen murre ole lähtenyt hänestä. Laitilasta on lähtöisin monia tunnettuja henkilöitä, jotka ovat sattuneet olemaan myös Katriinan naapureita ja koulukavereita.

Viikonloppu alkaa Pöllöwaarin bisneslounaalla ja huipentuu Versoon lauantaina 8.2.

Tutustu Pöllöwaarin Laitila-menuuseen TÄSTÄ

PÖLLÖWAARIN BISNESLOUNAS PE 7.2. KLO 14-17

 Laitila-viikonlopun avaa Ravintola Pöllöwaarissa järjestettävä bisneslounas. Ilmoittaudu nyt ennakkoon herkulliselle ja asiaa täynnä olevalle lounaalle, jossa pääset nauttimaan laitilalaislähtöisen keittiömestari Aki Wahlmanin suunnitteleman kolmen ruokalajin menun Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteiden kera.

Lounaan aikana pääset kuulemaan kahden laitilalaisen puheenvuoron. Wirvoitusjuomatehdas on laitilalainen menestystarina ja tuotannon ensimmäinen kokonainen juomalava myytiin Jyväskylään. Toimitusjohtaja Rami Aarikka kertoo Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tarinan. Toisena puhujana on Turun yliopiston valtiotieteiden professori Maija Setälä, jonka aiheena on luottamus politiikassa.

Aki Walhmanin suunnittelema menu on tehty hyödyntämällä laitilalaisia raaka-aineita. Menun kera on tarjolla laitilalainen juomapaketti, johon kuuluu Laitilan oluiden lisäksi Laitilan porevesi. Jälkiruuan kera tarjoamme Pöllöwaarin omaa tummapaahtoista kahvia.

Laitila Menu 56,00, laitilalainen juomapaketti 20,00.

Ilmoittaudu info@hotelliyopuu.fi 1.2. mennessä. Mukaan mahtuu 32 ensimmäistä.

VIIKONLOPPU HUIPENTUU VERSOON LA 8.2. 

 

Myös Versossa tapahtuu viikonlopun aikana! Aki Wahlmanin suunnittelemat Laitila-aiheiset annokset ja menut ovat tarjolla koko viikonlopun Verso Baari & Keittiössä. Akin tapaat Versossa lauantaina.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomat ovat Versossa jo ennestään edustettuja. Viikonlopun kunniaksi saamme erikoislaajan valikoiman Laitilan tuotteita nautittavaksenne.
Tule maistamaan suosikkisi, ja mätsää laitilalaiset juomat laitilaisiin ruoka-annoksiin!

Huikea viikonloppu saa arvoisensa päätöksen legendaarisen Neon 2 - bändin vierailulla Verso Baarissa lauantai-iltana.

Baarin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Teethän pöytävarauksesi Verso Baari & Keittiöön illalliselle numerosta 014-333 999 tai sähköpostitse info@hotelliverso.fi.

VERSON & PÖLLÖWAARIN YSTÄVÄNPÄIVÄN HERKKUKASSI

Ystävänpäivän, Take Away- herkkukassi kahdelle!

Lue lisää

YSTÄVÄNPÄIVÄN ERIKOISTARJOUS - KAHDEN KESKEN MAJOITUSPAKETTI HOTELLI YÖPUUSSA

Hemmottele kumppaniasi tai rakasta ystävääsi Ystävänpäivänä!

Lue lisää

MAJOITU TARJOUSHINNOIN TALVILOMILLA HOTELLI YÖPUUSSA!

Hyödynnä hotellitarjouksemme talvilomaviikoilla 8 - 10 (22.2.-11.3.2021)

Lue lisää

Koe Grande Menu Pöllöwaarissa 29. - 30.1.

Perjantaina on vielä pöytiä vapaana! Pöllöwaarin Grande Menu on kahdeksan ruokalajin kokonaisuus yllätyksellisesti toteutettuna, joka on tarjolla vain yhtenä viikonloppuna tammikuun lopulla.

Lue lisää