Pöllöwaarin Laitila-menu on nyt julkaistu! Aki Wahlman on suunnitellut menun, joka on tarjolla ensi kerran 7.2. klo 14 Pöllöwaarin bisneslounaalla perjantaina, illalla ja sen jälkeen koko lauantain.


MENU 56,00


Härkätartaria ja pikkelöityjä 8-tien kasviksia
”Lihasrotumulleja syötetään Kukko-oluen mäskillä ja tilalla kasvatettavalla maissilla. Tässä on jotain aivan erilaista kulttuuria Suomen karjatuotannossa. Lihaa Mustosen tilalta, joka sijaitsee Laitilan Salon-kylässä. 8-tori on valtatie 8 varrella oleva maalaistori, josta saa suoraan tuottajien kasviksia ilman välikäsiä. Samassa yhteydessä on kesäisin erittäin suosittu kesäkahvila.”

Kokonaista mateen/siianpyrstöä ja ruskistettua kaprisvoita
”Lapsuudessani muistan, kun näin ensimmäisen kerran kokonaisen mateen vastapyydettynä – se oli pelottava otus! Myöhemmin olen huomannut, miten loistava kala made on, sääli vaan, että sitä kypsennetään pelkästään puhtaana fileenä. Minun mummini kypsensi sen aina nyljettynä ruotoineen ja vasta kypsänä erotteli lihat ruodon päältä. Se oli viisas tapa kalalle, jossa on vahva lihasyyn rakenne. Tästä syystä haluan tarjota kalan pyrstöruodon päällä.”

Kardemummapannaria rahkajäätelöllä
”Kummisetäni vaimo Pirkko teki aina loistavaa ruokaa. Kesäisin olin heillä lapsena usein, välillä puuhommissa, välillä Rauman torilla myymässä perunoita. Sieltä muistan täydellisen pannarin, isoilla ilmakuplilla ja reilulla voilla, tämä makumuisto on aina mielessä, kun teen omaa kardemummapannaria.

Lue lisää tapahtumasta

TÄSTÄ

 

 

VERSON JA PÖLLÖWAARIN LOUNAISTA 1€ HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!

Lue lisää