Viinipihan Venetsialaiset 28.8 - 29.8. klo 18 - 23


Tule tunnelmoimaan Yöpuu-Pöllöwaarin sisäpihalle ja viettämään elokuun viimeisen viikonlopun huumaa Viinipihan Venetsialaisiin.

Perjantaista lauantaihin tarjolla on loppukesään sopivia juomia hyvän tunnelman ja musiikin kera. Perjantaina on luvassa myös livemusiikkia, kun Eero Vuorisen trio soittaa svengaavaa musiikkia jazzizta ikivihreisiin.

Ihastele vehreää Viinipihaa ja nauti syysvalaistuksestamme vilttiin kääriytyneenä. Lämpölamput pitävät huolen siitä, että ei tarvitse palella, vaikka ilta viilenisikin. Viinipihan markiisit pitävät pienen sateenkin tarvittaessa loitolla.

Varaa pöytä, jos haluat nauttia illallista tai tule muuten vaan lasilliselle!

Kätevimmin teet sen kotisivuiltamme - varaa pöytä- kohdasta. Sähköpostitse voit tiedustella vapaita pöytiä info@hotelliyopuu.fi tai soittamlla 014 333 900.

Venetsialaisiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

HELPOTA KIIREITÄ JA TILAA HERKUT JOULUPÖYTÄÄN!

Verson ja Pöllöwaarin keittiöt yhteistyössä ovat jälleen loihtineet valmiin take away-kassin täynnä joulupöydän herkkuja täydentäviä makuelämyksiä.

Lue lisää

UUSI VUOSI YLELLISESTI YÖPUUSSA!

Tyylillä uuteen vuoteen Yöpuussa - sinulle, joka haluat vielä vähän enemmän uuden vuoden juhlinnaltasi!

Lue lisää

PÖLLÖWAARIN POHJATON BRUNSSI - ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12.

Lue lisää

PÖLLÖWAARIN & VERSON HERKKUKASSI PIKKUJOULUIHIN

Pöllöwaarin ja Verson kuuluisien joulupöytien kylmistä Signature-herkuista koottu upea pikkujoulun herkkukassi!

Lue lisää

Pöllöwaarin Joulu 2020

Nauti ikimuistoinen ateria ja tule herkuttelemaan Pöllöwaarin joululounaalla tai -illallisella! Pöllöwaarin joulu 20.11. - 22.12.

Lue lisää

Tervetuloa elämysten äärelle – näin varmistamme turvallisen vierailun meillä

Vierailusi onnistuminen on meille sydämen asia. Haluamme toimia vastuullisesti ja varmistaa, että voit nauttia olostasi meillä turvallisesti, elämyksiä unohtamatta.

Lue lisää