Nyt juhlitaan 30-vuotiasta Pöllöwaaria

Pöllöwaari juhlii 30-vuotissynttäreitään koko viikon.  24.8 - 1.9. on tarjolla neljän ruokalajin juhlamenu. Alkuruoka ja sen juoma edustavat modernia nykytyyliä ja innovatiivista kasvisten käyttöä ja natural-viinien käyttöä viinin ja ruuan yhdistelmissä.

Välikeiton, klassisen rapukeiton kanssa on todellista herkkua, vuoden 1988 sauvignon blanc- viiniä Loiren laaksosta, joka 30-vuotisesta iästään huolimatta on ihanan raikas.

Pääruuassa loistaa klassikkoruoka härkää bearnaise-kastikkeella ja valkosipuliperunoilla saa pariksi Bordeaux'n herkkupunaista.

Menu päättyy suklaan ja vadelman yhdistelmään, jonka kanssa tarjoilemme itseoikeutetusti kotimaisista vadelmista valmistettua Vaapukkaviiniä.

Menu

Marinoitua kvinoaa, mantelimoussea ja pikkelöityä kurkkua
Koreaa 2016, Burgenland, Judith Beck, Itävalta
***
Rapukeittoa, konjakkikermaa ja tilliä
Clos Joanne d´Orion 1988, AC Pouilly-Fumé, Gitton Pere & Fils, Ranska
***
Härän sisäfileetä, bearnaise -kastiketta, valkosipuliperunaa ja parsakaalia
L´Esprit de Chevalier 2013, AC Pessac-Léognan, Domaine de Chevalier, Ranska
***
Vadelmasorbettia, tummasuklaakakkua ja suklaamoussea
Vaapukka, Lepaa, Ainoa Winery, Suomi

Menu 69,00 I Viinit menulle 45,00 I Alkoholiton juomapaketti 24,00

 

Riesling & Spätburgunder - Viikot Pöllöwaarissa

Lue lisää

Viinintekijäillallinen Pöllöwaarissa 22.5. klo 18

Saksan Pfalzista saapuu Franz Wehrheim Pöllöwaariin. Sovitamme parsaherkut tilan huippuviineihin upealla illallisella.

Lue lisää

Viinipihan avajaiset

Tunnelmoi kesäisellä Viinipihalla ja nauti kesän mauista ja musiikista

Lue lisää