KESÄN MAUKKAIMMAT MAUT PÖLLÖWAARISSA

Kesän Pöllöwaarin ruokalistalle keittiömestarimme Sami Sorvoja ja viinimestarimme Sami Tiitto ovat kehittäneet maukkaita kesältä maistuvia makupareja ja mahtavia juomayhdistelmiä.

Keittiömestarimme innovatiivisuudesta kertoo ehdottomasti raikas ja makua täynnä oleva kasvisalkuruoka kvinoasta, mantelista, kurkusta ja lipstikasta.

Pääruuissa pääset mm. herkuttelemaan big green egissä grillatulla härän marmorifileellä, jonka kanssa tarjoillaan savustetulla luuytimellä maustettua kastiketta.

Ihan pakollisen maistettava annos on pikkulettuset, jotka vievät kielen mennessään vaniljajäätelön ja marjageelin kera. Tai mitä sanot vegaanisesta raparperi-kinuskikastikkeesta yhdessä raikkaan raparperisorbetin ja -kompotin kanssa?

Pöllöwaarin ruokalista elää lähes viikoittain ruokasesonkien ja parhaiden raaka-aineiden saatavuuden perusteella. Ihan pian saamme varmasti herkutella myös mansikoilla.

Ja ne viinit! Sommelierimme valitsemia uutuuksia ovat mm. vanhojen köynnösten rypäleistä valmistettu riesling Saarista, Saksasta, Alsacen alueen natural-viini Mathieu Deissilta, ihana villivadelmista valmistettu kotimaisen Ainoan Vaapukka-viini tai meditaatioviini Chablis Grand Cru Vaudesir 2007.

Tervetuloa nauttimaan huolenpidostamme!

Elokuussa maistellaan kesän kypsyttämiä makuja

Ravut, sienet, kyyhky, vadelma, kesän kypsyttämät kasvikset ja monet muut sesongin raaka-aineet löydät uudelta listaltamme. Kauden menussa ne ovat korostetusti esillä.

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Mysteeri-illallinen Pöllöwaarissa

3 tuntia – 3 ruokalajia, 8 hahmoa ja 1 mysteeri.

Lue lisää

Rapuaika Pöllöwaarissa

Lämpimän kesän kypsyttämät ravut nyt herkullisimmillaan, tilaa herkutteluhetkesi kolme arkipäivää ennen

Lue lisää