Nyt juhlitaan 30-vuotiasta Pöllöwaaria

Pöllöwaari juhlii 30-vuotissynttäreitään koko viikon.  24.8 - 1.9. on tarjolla neljän ruokalajin juhlamenu. Alkuruoka ja sen juoma edustavat modernia nykytyyliä ja innovatiivista kasvisten käyttöä ja natural-viinien käyttöä viinin ja ruuan yhdistelmissä.

Välikeiton, klassisen rapukeiton kanssa on todellista herkkua, vuoden 1988 sauvignon blanc- viiniä Loiren laaksosta, joka 30-vuotisesta iästään huolimatta on ihanan raikas.

Pääruuassa loistaa klassikkoruoka härkää bearnaise-kastikkeella ja valkosipuliperunoilla saa pariksi Bordeaux'n herkkupunaista.

Menu päättyy suklaan ja vadelman yhdistelmään, jonka kanssa tarjoilemme itseoikeutetusti kotimaisista vadelmista valmistettua Vaapukkaviiniä.

Menu

Marinoitua kvinoaa, mantelimoussea ja pikkelöityä kurkkua
Koreaa 2016, Burgenland, Judith Beck, Itävalta
***
Rapukeittoa, konjakkikermaa ja tilliä
Clos Joanne d´Orion 1988, AC Pouilly-Fumé, Gitton Pere & Fils, Ranska
***
Härän sisäfileetä, bearnaise -kastiketta, valkosipuliperunaa ja parsakaalia
L´Esprit de Chevalier 2013, AC Pessac-Léognan, Domaine de Chevalier, Ranska
***
Vadelmasorbettia, tummasuklaakakkua ja suklaamoussea
Vaapukka, Lepaa, Ainoa Winery, Suomi

Menu 69,00 I Viinit menulle 45,00 I Alkoholiton juomapaketti 24,00

 

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Lokakuussa nautitaan syvistä mauista

Riista, sienet, juurekset, omena ja monet muut sesongin raaka-aineet löydät uudelta listaltamme. Kauden menussa ne ovat korostetusti esillä.

Lue lisää

Pöllöwaarin Joulu 2018

Pöydät varataan nyt!

Lue lisää

Syksyn edut Yöpuu-Pöllöwaarissa

Alle 12-vuotiaat syövät veloituksetta & huikea pakettietu Gastro-varauksista!

Lue lisää