JOTAIN UUTTA, JOTAIN PERINTEISTÄ, MUTTA TAATUSTI HERKULLISTA

Alkukevään Pöllöwaarin ruokalistalle keittiömestarimme Sami Sorvoja ja viinimestarimme Sami Tiitto ovat kehittäneet mielenkiintoisia uusia makupareja ja juomayhdistelmiä.

Keittiömestarimme innovatiivisuudesta kertoo ehdottomasti raikas kasvisalkuruoka hiillostetusta mustajuuresta ja mallasetikkapikkelöidystä sipulista yhdessä mallasvaahdon ja sitruunaverbenapölyn kera. Perinteisempää linjaa edustaa härkätartar, jonka juju piilee savustetussa majoneesissa.

Pääruuissa pääset mm. herkuttelemaan vasikansisäfileellä ja vasikanposkikroketilla vai haluaisitko kokeilla ankanrintaa ankansydän-sinapinsiemenkastikeen kera.

Ihan pakollisen maistettava annos on mehukas porkkanakakku yhdessä punajuurijäätelön kera. Ja miten Sami on saanutkin siitä niin hyvää, sillä annos on täysin vegaaninen.

Viinivalinnoissa Sami Tiitto on hakenut raikkautta ja aitoutta. Lasiin kaatuu niin sylvaneria Alsacen sydämestä, pinot gris'tä Tsekeistä, arneis-valkoviiniä Piemontesta, kypsää vuoden 2008 rieslingiä Itävallan Wachausta kuin loistavaa côtes du rhône- punaviiniä kulttituottaja Domaine Jamet'lta Ranskan Rhônesta. Todellinen erikoisuus on punaisista rypäleistä valmistettu eiswein.

Pöllöwaarin ruokalista elää lähes viikoittain huhti-toukokuussa ja ihan pian saamme myös herkutella parsalla.

Tervetuloa nauttimaan huolenpidostamme!

Äitienpäivälounas

Vain parasta äideille - Pöllöwaarin äitienpäivälounas

Lue lisää

Kevään aukioloaikojen poikkeuspäiviä

Kevään aukiolojen poikkeuspäiviä

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Mysteeri-illallinen Pöllöwaarissa

3 tuntia – 3 ruokalajia, 8 hahmoa ja 1 mysteeri.

Lue lisää

Vappulounas

Pöllöwaarin vappulounaassa maistuu kevät!

Lue lisää