Tervetuloa nauttimaan Pöllöwaariin sommelierimme Ullan viikonlopusta ja juhlistamaan samalla Ullan 25-vuotista ”taiteilijajuhlaa"!

Viikonloppuna on luvassa kattaus Ullan omia viinisuosikkeja, joille keittiömestarimme Riku on tehnyt upean kuuden ruokalajin menun täysin viinien ehdoilla.

Ulla on yksi Suomen ensimmäisistä naissommeliereistä ja hänen 25-vuotiseen uraansa mahtuu niin menestystä eri viinialan kilpailuista kuin kaksinkertainen voitto Vuoden Hovimestari-kilpailusta. Ulla on vuosien aikana toiminut esikuvana ja mentorina monelle ravintola-alan ammattilaiselle. Hänen viinisuosituksiaan on vuosien aikana saanut lukea niin Keskisuomalaisesta, Viini-lehdestä kuin Kauppalehdestäkin.

Menu on tarjolla Pöllöwaarissa perjantaina klo 16 alkaen ja lauantaina klo 15 alkaen. Viimeiset pöytävaraukset otamme molempina päivinä klo 20.30. Pöytävarauksen voit tehdä TÄSTÄ.

Lisäksi lauantaina 1.10. on tarjolla Ullan pitämä viinitasting klo 13 – 14.30. johon 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tastingin teemana ovat tämän hetken viinimaailman puhutuimmat viinityylit ja luvassa on 5 erilaista viiniä. Tastingin hinta on 60,00/ hlö. Tasting maksetaan paikan päällä. Ilmoittautua voit soittamalla numeroon 014 333 900 tai sähköpostilla info@hotelliyopuu.fi

Menu 79,00
Viinit 69,00

KUHACEVICHEA JA”LECHE DE TIGRE”- JUGURTTIA
granny smith omena, retiisi, siemennäkkäri

HÄRKÄTATAKIA JA TATTI XO-KASTIKETTA
kyssäkaali, piparjuuri creme fraiche, tapiokahelmi

PAAHTOVOI-EMULSIOSSA KYPSENNETTYÄ SIIKLIÄ JA VIN JAUNE- KASTIKETTA
kirjolohenmäti, ruohosipuli, tattari

SORSANRINTAA JA METSÄSIENI-SIPULI”QUICHE
hapankirsikka, maa-artisokka, tuore tryffeli

GRUYÈRE-JUUSTOA
cream cracker, vaahterasiirappi, pekaanipähkinä

PANNACOTTA
valkosuklaa, lakka, tuille

Pöllöwaarin Joulu 2022

Tervetuloa virittäytymään joulun odotukseen Pöllöwaarin joululounaalla tai -illallisella! Pöllöwaarin joulu on tarjolla 1. - 22.12. 2022.

Lue lisää

UUSI VUOSI YLELLISESTI YÖPUU-PÖLLÖWAARISSA!

Tyylillä uuteen vuoteen!

Lue lisää

Lämminhenkiset muistotilaisuudet Yöpuu Yhtiön kanssa

Surun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.

Lue lisää