Koulujen kesälomat ovat jo aivan nurkan takana! Mikä olisikaan oivallisempi lahja muistaa koulunsa päättäneitä, vastavalmistuneita tai opettajaa kun Yöpuu Yhtiön lahjakortti!

Olemmekin koonneet eri toimipisteidemme suosituimpia lahjakortteja; 

- Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle 19€  

Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle- lahjakortti pitää sisällään kauden kahvin tai haudutetun teen sekä herkullisen kondiittorin kakkupalan kahdelle. 

- Hotelli Yöpuun aamiainen 25€/hlö

Suomen parhaaksi äänestetty hotelliaamiainen! Viikonloppuisin aamiaisen kera nautitaan lasillinen kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohujuomaa. Aamiaista voi nauttia kesäkuukausina myös viihtyisällä viinipihalla. 

- Verso Baari & Keittiön kolmen ruokalajin illallinen kahdelle 100 €

Herkutteluhetki kahdelle Verso Baari & Keittiössä! Verson a la carte menu päivittyy aina kauden parhaiden raaka-aineiden mukaan. Tarjolla on niin sesonkituotteita kuin klassikkoannoksiakin! Tervetuloa viihtymään!

- Hotelli Verson majoituslahjakortti standard kahden hengen huoneessa 110 € 

Majoituslahjakortti sisältää majoituksen yhden tai kahden hengen standard-luokan huoneessa, asiakassaunat päivittäin klo 17 - 21 sekä suositun suomalaisen aamiaisen. Tarjoushintaisia huoneita ei ole varattavissa tapahtuma-aikoina. Tarkistathan saatavuuden suoraan hotellin vastaanotosta. 

- Hotelli Verson "Hetki kahdelle" -hotellipaketti 300€ 

Koulutyön jälkeen on hyvä latailla akkuja aivan rauhassa! Mikä olisi parempi tapa kuin rentoutua Hotelli Verson uusituissa saunallisissa superior -luokan huoneessa ja nautiskella kolmen ruokalajin illallinen viihtyisässä Bistro Kirkkopuistossa.

Lahjakorttitarjoukset ovat ostettavissa ke 24.5. klo 12 - su 4.6.2023 klo 20 saakka. 

Osta lahjakortit lahjakorttikaupastamme.

 

Riesling-viikot Pöllöwaarissa alkavat 25.4.2024 ja vappuaattona niiden tiimoilta dinner ja tasting klo 18!

Pöllöwaari on mukana Riesling- viikoilla. Saksalaisten viinien ja erityisesti Rieslingin ympärille rakennetut keväiset teemaviikot jatkuvat meillä kesäkuun alkuun. Pöllöwaari-menun viinisuosituksissa tulet näkemään upean kattauksen saksalaisia viinejä ja kaikki ovat tarjolla laseittain.

Lue lisää

Pöllöwaarin vappulounas

Pöllöwaarin vappulounaalla maistuvat keväisistä raaka-aineista tehdyt herkut.

Lue lisää

Yöpuu-Pöllöwaarin äitienpäivä

Nauti Yöpuu-Pöllöwaarissa äitienpäivän spesiaaliaamiasesta! tai tule pöytiin tarjoillulle lounaalle vaikka koko perheen voimin!

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Lue lisää

Lämminhenkiset muistotilaisuudet

Surun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.

Lue lisää