RYHMILLE

UNOHTUMATTOMAT JUHLAT


Pöllöwaari on erinomainen valinta juhliisi, koska voit majoittua yksilöllisessä hotellissamme ja majoittaa myös vieraasi meille. Olipa kyse syntymäpäivistä, häistä, ristiäisistä, ylioppilasjuhlista, karonkasta, muistotilaisuudesta tai mistä tahansa, Pöllöwaari on paikka, kun etsit yksilöllistä juhlapaikkaa ja arvostat korkeatasoista ruokaa ja palvelua. Juhlan onnistumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme. Kerro meille toiveesi, niin järjestetään yhdessä teidän näköisenne juhlat, jotka ovat juuri niin onnistuneet kuin suunnittelit. Sovi aika, niin esittelemme mielellämme sopivat tilat juhliinne. Lähetämme myös mielellämme juhliisi sopivia menuehdotuksia juomasuositusten kera. 

Juhlapalvelut


 

YLI 10 HENGEN SEURUEET

Yli 10 hengen seurueita suosittelemme tilaamaan yhtenäisen menun etukäteen. Näin voimme taata juhlanne mutkattoman sujuvuuden ja voitte keskittyä täysin vieraisiinne sekä nauttimiseen.

LOUNASTILAISUUDET

Maanantaista perjantaihin meillä on tarjolla lounasta klo 11–15. Pöllöwaarin viimeistelty lounas on hyvä vaihtoehto päiväsaikaan pidettäville tilaisuuksille.

Tarjoilut ja muutokset

Tarjoiluhintoihin sisältyvät kynttilät, pienet pöytäkukat sekä valkoiset pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat. Muistotilaisuuksissa lisäämme vielä muistopöydän. Mikäli teillä on juhlaanne liittyviä erityistoiveita, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme.

Tilauksen henkilömäärään voidaan tehdä muutos viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden alkua, jolloin veloitus ruokatilauksesta tehdään sen mukaisesti.

JUOMAT

Mikäli tilaat aterialle ruokaviinit, alkoholittomat ruokajuomat (mehu, maito ja jäävesi) sisältyvät hintaan. Muutoin laskutus tapahtuu normaalin juomahinnastomme mukaisesti.

JÄLKIRUOAT

Jälkiruuan sijaan voitte tilata toiveidenne mukaisen täytekakun. Kakun hinta on 13,50 €/hlö.

TOIVEET

Halutessanne teemme myös menu- ja paikkakortit juhlaanne. Keittiömme ottaa huomioon mahdolliset erityisruokavaliot ilmoituksenne mukaisesti.

Tarjouspyyntö koskee

Yhteystiedot

Tilat


 

PÖLLÖWAARI-SALI

MAX 32 HLÖÄ

Klassisesti sisustettu ravintolasali Kansakoulukadun puolella,
joka on yhteydessä viihtyisään Viinibaariimme.

 

VEHMAS-SALI

max 37 hlöä

Kun yhteydessä Pääsky-kabinettiin, yhteensä max 47 hlöä.

Tyylikäs, upeilla design- yksityiskohdilla maustettu ravintolasali
Yliopistonkadun puolella.

Esimerkkejä eri pöytämuodoista:
37 hlöä – 2*16 hlön pöydät + 1*5 hlön pöytä
20 hlöä Diplomaattipöytä

AROLA-KABINETTI 

MAX 14 HLÖÄ 

Modernin tyylikäs modernilla kokoustekniikalla varustettu kabinetti.
Tilavuokra alkaen 100 € /tilaisuus

PÄÄSKY-KABINETTI

MAX 10 HLÖÄ

Viihtyisä modernilla kokoustekniikalla varustettu kabinetti,
joka on yhteydessä Vehmas-saliin. 
Tilavuokra alk. 100 € /tilaisuus