Tammi-helmikuu on blinien aikaa

Pöllöwaarin kuohkeat ja rapeat tattariblinit saavat tarvitsemansa sitkon pienestä määrästä vehnäjauhoja. Valmistamme myös gluteiinittomia blinejä. Blinit saavat kaverikseen lähiseudun kalastajan Kari Pääkkösen muikunmätiä Keiteleeltä. Kari on toiminut ammattikalastajana liki 20 vuotta yrityksen toimipaikan ollessa Leppävedellä. Kalaa Kari pyytää niin Keiteleeltä kuin Päijänteestä. Muikunmädin seuraksi leikkaamme pieteetillä rapeaa sipulia ja kruunaamme annoksen smetanalla.

Blinit löytyvät niin sesongin kauden menusta kuin alkuruuista. Tutustu lisää TÄSTÄ,   varaa pöytä ja tule herkuttelemaan!

Pöllöwaari sai menestystä Star Wine List of the Year Finland 2024- kilpailussa

Pöllöwaari pärjäsi upeasti ravintoloiden ja viinibaarien omassa ”Michelin-listauksessa” eli Star Wine List of the Year Finland 2024 -kilpailussa. Sommelierimme Ulla Häkkinen kävi paikan päällä vastaanottamassa "Best Short Wine List of Finland"- palkinnon.

Lue lisää

Pöllöwaarin vappulounas

Pöllöwaarin vappulounaalla maistuvat keväisistä raaka-aineista tehdyt herkut.

Lue lisää

Yöpuu-Pöllöwaarin äitienpäivä

Nauti Yöpuu-Pöllöwaarissa äitienpäivän spesiaaliaamiasesta! tai tule pöytiin tarjoillulle lounaalle vaikka koko perheen voimin!

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Lue lisää

Lämminhenkiset muistotilaisuudet

Surun kohdatessa autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen muistotilaisuuden.

Lue lisää