Kasvava Yöpuu Yhtiö Oy etsii joukkoonsa myynnin osaajaa!

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevat yksityisomisteisen Yöpuu Yhtiön toimipaikat Boutique Hotelli Yöpuu, Fine Dining Ravintola Pöllöwaari, Urban Hotelli Verso ja Verso Baari. Yöpuu Yhtiöllä on  yhteensä 154 hotellihuonetta, 9 kokoustilaa ja kaksi ravintolaa.

Haemmekin nyt noin kuudenkymmenen ihmisen työyhteisöömme hotelli- ja ravintola-alasta kiinnostunutta myynnin osaajaa kokoaikaiseen (112,5h / 3vko) työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta myynnin ja markkinoinnin parista, sinulla on mahdollisesti kokemusta myös muista hotelli- ja ravintola-alan työtehtävistä. Tunnet siis alan omaksesi.

Pääasiallisiin työtehtäviisi Yöpuu Yhtiön myyntipalvelussa kuuluu muun muassa:

- Yöpuu Yhtiön palveluiden myynti (hotelli-, ravintola-, kokoustilat) eri kanavia hyödyntäen

- Tarjousten teko mm. puhelimitse ja sähköpostitse

- Varausten teko ja niiden seuranta

- Asiakastapaamiset sekä tilaesittelyt

- Messutapahtumat

- Myynnin kehitys yhdessä muiden kanssa mm. viikkopalavereihin osallistumalla

Näiden ohella myös uusasiakashankinta eri keinoin on sinulle tärkeä työtehtävä. Lisäksi, jos sinulla on jotakin omaa erityisosaamista myyntiin tai markkinointiin liittyen, kuulemme niistä mielellämme lisää hakemuksesi yhteydessä.

Mikäli kiinnostuit Yöpuu Yhtiössä työskentelystä, lähetäthän hakemuksesi cv:n kera 20.01.2019 mennessä myyntipäällikölle Aino Pärnäselle osoitteeseen aino.parnanen@yopuuyhtio.fi.

Mikäli kysyttävää heräsi, saat Ainolta lisätietoja arkisin numerosta 044 4270 253.

Good France - ranskalaisia herkkuja Pöllöwaarissa!

3000 ravintolaa, 3000 eri toteutusta, 5 maanosaa ja tuhansia intohimoisia hyvän ruuan ystäviä niitä nauttimassa. Nyt jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma, jossa olemme kolmatta kertaa mukana.

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Syömään! Ravintola pöllöwaariin!

Koko perheen yhteinen herkuttelupäivä - tule nauttimaan!

Lue lisää

Vappu ja äitienpäivä Pöllöwaarissa

Pöllöwaarin vappu- ja äitienpäivälounaissa maistuu kevät!

Lue lisää