Yöpuu Yhtiö Oy:n Katriina Pilppula ja Ari Pärnänen ovat Jyväskylän Vuoden Yrittäjät 2020

Yöpuu Yhtiö Oy:n Katriina Pilppula ja Ari Pärnänen on valittu Jyväskylän Vuoden Yrittäjiksi 2020. Palkinto julkistettiin Keski-Suomen Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 10. huhtikuuta. Korona-tilanteen vuoksi juhlassa ei ollut yleisöä, mutta tapahtumat striimattiin ilmaiseksi verkkoon. 

”Palkinto tuntuu todella hyvältä, koska yrittäjät saavat harvoin tunnustusta työstään. Ansio Vuoden yrittäjä -palkinnoista ei lankea vain meille. Iso kiitos kuuluu meidän ammattitaitoiselle ja omistautuneelle henkilökunnallemme. Saattoi tässä olla mukana myös hitunen myötätuntoa koko hotelli- ja ravintola-alan tilannetta kohtaan”, yli 20 vuotta ravintola-alalla ja reilut 15 vuotta hotellialalla toiminut yrittäjäpariskunta toteaa.

Palkinnon myöntämisperusteissa sanotaan: ”Yöpuu Yhtiö on toiminut aktiivisesti Jyväskylässä luoden oman puumerkkinsä keskustaan hotelli Yöpuun ja hotelli Verson avulla. Toiminta on saanut paljon kiitosta asiakkailta, ja yhtiö on toiminut esimerkkinä paikallisesti rohkeasti kasvavasta yrityksestä. Yöpuu Yhtiö Oy on oivallinen esimerkki perheyrityksestä, joka huokuu lämpöä ympärillensä myös tänä hankalana aikana”.

Katriina Pilppula perusti Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen Vaajakoskelle vuonna 2000. Vuonna 2006 yrittäjäpariskunta osti hotelli Yöpuun ja ravintola Pöllöwaarin. Vuonna 2016 he avasivat uuden hotelli Verson Jyväskylän ydinkeskustaan. Yöpuu Yhtiö Oy työllistää tällä hetkellä 75 työntekijää. Kesällä 2021 on tarkoitus avata uusi ravintola Jyväskylän Kirkkopuistoon.

Yrittäjien työ on huomioitu aikaisemminkin. Katriina Pilppula valittiin Vuoden 2017 Valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi. Vuonna 2019 Yöpuu Yhtiö Oy sai Jyväskylän seudun matkailun tunnustuspalkinnon.

 

Yöpuu-Pöllöwaarin isänpäivän aamiainen

Nauti isänpäivänä spesiaaliaamiasesta! Sen kruunaa klassikko eggs benedict kuohuviinin ja täytekakun kera.

Lue lisää

Pöllöwaarin Joulu 2021

Tervettelua virittäytymään joulun odotukseen Pöllöwaarin joululounaalla tai -illallisella! Pöllöwaarin joulu on tarjolla 22.12. saakka.

Lue lisää

KIINNOSTAISIKO TYÖSKENTELY JYVÄSKYLÄN MIELENKIINTOISIMMISSA RAVINTOLOISSA?

Haemme kokkeja nyt Ravintola Pöllöwaariin, Verso Baari & Keittiöön ja Bistro Kirkkopuistoon!

Lue lisää

Museokortilla alennusta Versossa!

Majoitu museokortilla edukkaaseen tarjoushintaan Versossa

Lue lisää